Dagarna flyter på...

Hade ju för mig att jag skulle hinna med att skriva något varje dag men jösses vad de senaste dagarna var fullspikade. Det blev ingen fridens söndag med att bara slappa...hade en del telefonsamtal att avklara, sen var det badning, föning o frissering av Moses...ska ju på utställning i Göteborg på fredag så då gäller det att få allt fixat i god tid så inte allt kommer som en stresschock sista dagen, min stressnivå klarar inte sånt just nu. Att sen försöka organisera en rutt med tre personer till som ska hämtas upp överallt kräver ens fulla koncentration o organisationsförmåga...känns som jag tappat bort den just nu :)...få se om vi kan slå våra kloka huvuden ihop :)
Igår passade jag lilla älskade barnbarnet hela dagen...o gud vad jag längtar tillbaka till den tiden barnen var små...allt det här pysslandet o att få värna om ett litet liv...så underbart roligt...att hon sedan är en solstråle hela tiden gör bara glädjen ännu mer härlig. Tänk vad takterna sitter i en än...hahaha...där var det inget fel på organisationsförmågan...för till på råga det hela så hade jag en doktors tid in emellan så jag lämnade av Alicia en stund hos gammelmormor...funkade hur bra som helst, jag sa till min mor att vi skulle vara hos henne o hör o häpna...jag var där på klockslaget :)....o då hade vi hunnit med frukost o packa väska o klä på oss i lugn o ro...ja, har man en gång lärt sig att cykla så sitter takterna i :)Idag har däremot varit mer av en softardag, jag har småpysslat...försökt att organisera vår färd till Göteborg...finns vissa som krånglar till det lite just nu men vi ska väl får ordning på det. Somna en stund i soffan medans jag löste korsord...trodde jag skulle bli pigg av det men orden börja dansa för mig o jag vakna med tidningen över mig :)...har även hunnit sola en stund idag, vill ju se fräsch ut när man ska "visa upp sig"...hahahaha...jag menade hunden förstås :)Skulle egentligen kört för min mor till doktorn idag men vädret gjorde att vi bestämde hon skulle ta taxin hon beställt sedan innan så det blev ingen tur hem till syrran som fyllde år igår men vi ska ta det en annan dag, då vädret inte är så ostadigt, vill ju helst inte kana av vägen.Nu kallar vovvarna på mig, de vill ut på sista rundan o sen får vi se om jag somnar till korsordslösningen igen :)

Ha det bäst!

KramisarBella


Ett fortsatt gott nytt år!

Att jag inte bloggat på år o dar har sin naturliga orsak, när det blir för mycket i ens liv som händer kan man inte sortera tankarna o greppa allt som snurrar runt i ens huvud, men till saken hör ju att man kanske inte vill dela med sig av just dessa tankarna. Iallafall så är det ett nytt år o jag känner att jag lagt det gamla året bakom mig o blickar framåt med god tillförsikt på detta året. Känner att jag hämtat krafter för att pånytt föddas detta året :) Jag har så många glädjeämnen att prata om, trots vad jag gått igenom o det är tack vare dem jag kan se så positivt på mitt nya liv. Vill inte gräva ner mig i det förgångna o grubbla över saker som redan hänt, nyttjar inte till något positivt. Vill hellre ta nya tag o glädjas åt det jag har framför mig, för visst har jag ett mycket härligt o spännande liv framför mig :) Trots kanske mina mörka stunder så har jag en positiv anda med lust för livet o det övervinner alla stunder man kanske känner att..."nähä, detta går inte". Vill ju tro att det alltid kommer sol efter regnet :)...o som det fina ordspråket säger..."allt ont har något gott med sig"...o ta mig tusan om det inte har det :)))...med dessa visdomsord vill jag önska en god fortsättning på det nya året o må det bringa mycket glädje o nya goda erfarenheter till ert liv!


Att jag har ett underbart litet barnbarn vid namn Alicia fullbordar allt vad man kan känna i kärlek o vördnad för livet när man ser ett litet barn komma till världen som indirekt är från en själva. Det är en otrolig känsla att bli mormor o veta att detta lilla barnet är en del av en själva :)...tårarna kan flöda på mig när helst jag tänker på henne för hon är en sådan glädjekälla för mig, hennes alltid glada uppenbarelse är en lisa för själen!! Du vackra lilla underverk, vad mormor älskar o avgudar dig!!


Må gott!!
Pusspuss

RSS 2.0