1 November

Den 1/11 bildar Uranus en exakt kvadratur till Pluto och detta är det viktigaste och mest utmanande astrologiska skeende sedan mitten av 1960-talet. Vid sju tillfällen kommer planeterna att mötas för att sedan gå isär och processen pågår fram till 2015. Detta blir det fjärde mötet av det sju. Den fjärde av de sju kosmiska portarna då mänskligheten skakas om en aning och det kollektiva medvetande höjs. 
Vi genomlever nu en process, en omvälvning som banar väg till att en ny generations influenser kan ta vid. Fokus ligger på evolutionär förändring, sociala, politiska och ekonomiska omvälvningar.

När planeterna passerade den tredje porten 20 maj hade vi ju jordskalv i Chile, upplopp i Husby, Nordkoreas ledare som hotade med kärnvapen för att nämna något. Det återstår att se vad som händer vid detta möte. 

Uranus representerar förändring, uppfinning, revolution, och högre medvetenhet. Energin är chockerande, oförutsägbar, och oberäknelig. 
Pluto representerar död och återfödelse, globaliseringen, förstöring, omvandling, och förnyelse. Energin är hänsynslös, och extrem. Båda dessa planeter är icke-personliga och känslolösa, men deras effekt är dramatisk och har en stor påverkan på utvecklingen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0