Horoskop 4-10 November

Veckans horoskop 4 – 10 november
Det är en förhållandevis lugn vecka som ligger framför oss – men i skuggan av Uranus/Pluto kvadraturen och gårdagens solförmörkelse kan ännu precis vad som helst hända. 
Dessutom är detta sista veckan med Merkurius retrograd..Phu! 

Solen befinner sig i Skorpionen 23/10-21/11 
Skorpionens ledord är "jag begär" och i detta fasta tecken är känslorna djupa och extrema.
Nu söker vi förståelsen på livets frågor. Allt som är dolt, tabu eller hemligt lockar nu när vi vill förstå allt på djupet. 
Skorpionens energi är provocerande men ett lugnt sätt, passionerad, viljestark, och intensiv. Det kan vara en oerhört helande och transformerande energi. 
Svartsjuka, hämndlystnad och manipulation är några av negativa uttrycken för Skorpionen.
Merkurius är i Skorpionen 29/9 – 4/12 
Merkurius i Skorpionen söker sanningar i allt som är dolt och hemligt. Vi tenderar att söka, observera, och fokusera våra tankar enligt denna påverkan. Sökandet efter motiv uppfyller ett intellektuellt behov nu. Våra tankar är djupgående. Vi undviker ytliga sätt att kommunicera till förmån för djupa samtal. Skorpionen är vass, djup, och analytisk. Tanken kan vara väldigt ensidigt, de är fokuserade, och även besatt.
Venus går in i Stenbocken 5/11 – 5/3 2014. 
Nu kommer vi människor att vilja få ordning på privatekonomin och vårda relationerna till våra arbetskamrater. Vi lägger ner energi på att skapa kontakter som är bra för vårt affärsliv. Vi värdesätter varaktiga kontakter, pålitlighet och trofasthet. Vi tar uttrycka våra känslor på allvar och förälskar oss inte hals över huvud nu. 
Mars i Jungfrun från 15/10-7/12 
I Jungfrun är Mars något av en arbetshäst. Vi har en passion för detaljer, samt ett behov av att göra rätt sak vid rätt tidpunkt enligt denna påverkan. Tillfredsställelsen av ett väl utfört arbete är en av dina största incitamenten nu. Vi vill skapa perfektion, precist, rakt och direkt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0