✭ JUPITER VÄNDER RETROGRAD – 7/11 2013 – 6/3 2014x ✭


När Jupiter rör sig genom zodiaken så ger planetens närvaro en positiv knuff till allt som den vidrör. Jupiters närvaro rör helt enkelt om i gryta och ser till att vi attraherar händelser, människor och situationer vi behöver i våra liv. 

När Jupiter går retrograd, så innebär det att den expansiva Jupiters krafter inte riktas utåt längre utan nu blir effekten den omvända. Istället sker nu tillväxten inuti i oss i våra inre, i själen. Det sker en medvetande förhöjning och den inre tillväxten blir målet . 

Det kommer inte att hända så mycket nytt under denna period utan den tillväxt som ändå sker medan Jupiter är retrograd är resultatet av frön som satts förut, kontakter eller möten som gjorts tidigare. 

Jupiter retrograd är andlig och filosofisk och det är en optimal tid för att utvecklas andligen. Det är en utmärkt tid för att slutföra saker. Ett exempel kan vara att ta upp och fullborda studier, göra resttentor eller liknade. 
Ta gärna andliga eller filosofiska kurser med målet att få ett bättre perspektiv på livet .

Det är däremot inte bra att starta en affärsverksamhet när Jupiter är retrograd såvida du inte är intresserad av att jobba med välgörenhet eller skänka bort tjänster och varor gratis. 
Självklart är det dock en utmärkt tid för att initiera en humanitär eller pengainsamling projekt .

När Jupiter går retrograd erbjuds en chans att fixa saker som gick snett i det förflutna – exempelvis ett misslyckat projekt eller en relation som inte fungerat. 
Titta i ditt eget horoskop och se efter genom vilket hus Jupiter backar nu. Det kan ge en fingervisning om vilket område i ditt liv du kan gå tillbaka och ”fixa” nu. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0